logo

hem

mattvätt

möbeltvätt

pris

miljö

bildgalleri

referenser

kontakt

 


 länkar:

www.möbeltvättstockholm.se www.mattvättstockholm.se

 


följ oss på:

mattvätt, städning

 

Miljöfrågan är mycket viktig för oss på K & G Proffstjänster HB.

miljö

 

  Så långt det går använder vi oss av miljövänliga produkter och tekniker. Till exempel minskar vi förbrukningen av kemikalier genom mikrofibersystem, i miljöer där det är möjligt. Vi uppdaterar oss ständigt på mer effektiva och mer miljövänliga metoder. Vi ställer höga miljökrav på våra leverantörer.

Vår arbetsmiljöpolicy
Vår arbetsmiljöpolicy följer United Nations declaration on Environment and Development som lyder:
“People are entitled to a healthy and productive life in harmony with nature.”
Det vill säga:
”Människan har rätt till ett hälsosamt och produktivt liv i harmoni med naturen.”

städning johnson städning nilfisk

 

svanen - miljö Svanen

Svanen och EU Ecolabel är två av de främsta miljömärkningarna i världen. När du ser dessa märken på varor eller tjänster betyder det att de har klarat  hårda miljö- och klimatkrav. Enbart i Sverige finns det tusentals Svanenmärkta produkter, allt från hotell och restauranger till rengöringsmedel och batterier.

 

bra miljö Bra miljöval

Bra miljöval drivs av Naturskyddsföreningen i samarbete med dagligvaruhandeln. I många fall är Svanens och Bra miljövals kriterier likartade, men Bra Miljöval är inte lika omfattande som Svanen. Däremot har de inriktat sig på att miljömärka ”nya” och mer oprövade produkter som exempelvis elenergi, värmeenergi, godstransporter, persontransporter mm.

 

EU blomman EU blomman

EU-ländernas officiella och gemensamma miljömärkning som tagits fram på uppdrag av EU-kommissionen. Den är fortfarande ganska ovanlig i Sverige men kan bl.a. synas på hushållsmaskiner. EU-blomman fungerar på samma sätt som Svanen och märkningen i Sverige sköts av SIS Miljömärkning AB.

(C) 2008-2017 K&G Proffstjänster HB | Mattvätt Stockholm: tvätt av heltäckningsmatta, textilvård, kontorsmatta, fläckborttagning, trappmatta, tvätt på plats | tel. 0736136041 | E-mail. kontakt@proffstjanster.se

Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!